O nama

Dobrodošli u našu kreativnu radionicu

Joo - Niche Multi-Purpose HTML Template

Mi radimo ono što volimo!

Concept Decor čini grupa kreativnih i mladih ljudi, spremni da odgovore na svaki izazov naših klijenata. Mi volimo ono što radimo, a rezultat toga su dekoracije koje izlaze iz naše kreativne radionice, u koju je uloženo puno ljubavi, truda i rada. Specijalizovani smo za dekorisanje venčanja, rođendana i svih privatnih i poslovnih proslava.

Concept Decor je nastao posle dugog razmišljanja i želje da organizujemo i dekorišemo proslave, koje će po svom vizuelnom izgledu i sadržaju biti potpuno drugačije. Kada smo počeli da razmišljamo o tome, shvatili smo da je svaki slavljenik i svako dete drugačije. Svako ima svoj koncept kako želi da izgleda njegova proslava, bio to rođendan, venčanje, devojačko veče...

Tako je i nastao Concept Decor, baziran na uverenju da je svako od Vas drugačiji, i da svako ko nas angažuje zaslužuje da ima svoj koncept proslave. Puno pažnje posvećujemo Vama, prvo se upoznajemo, otkrivamo koje su Vaše želje i na kraju pravimo njihov koncept i nezaboravne slike i slavlje za pamćenje.

Šta radimo?

Planiranje

Nijedan događaj ne može da se organizuje i realizuje bez planiranja. Krećemo od planiranja budžeta, odnosno, definišemo koliki je budžet, zatim se pravi detaljan plan celokupnog događaja, plan svih aktivnosti koje mi ispunjavamo i čitav tok do same realizacije.

Dekoracija

Bavimo se dekoracijom svih vrsta proslava. Dekorišemo proslave koje će po svom vizuelnom izgledu i sadržaju biti potpuno drugačije. Ukoliko nemate vremena, inspiracije ili jednostavno ne želite, uvek možete da nam prepustite celokupnu organizaciju Vašeg događaja.

Konsultacije

Ukoliko ste se upustili u organizaciju svog događaja sami, ali ipak želite da proverite da li idete u dobrom pravcu, nudimo Vam odgovore na sva Vaša pitanja i sve dileme koje imate, a tiču se organizovanja i dekorisanja određenog eventa.

Concept Decor

Detalji i dekoracija Vašu proslavu će u značajnoj meri učiniti elegantnijom i bajkovitom. Mi smo kreativni i znamo kako da uklopimo sve Vaše zamisli i ideje u jednu celinu koja će odisati Vašim stilom.